Anlık Bildirim

iOS ve Android'in yeni emojileri belli oldu: Nazar boncuğu geliyor

Emojipedia ve Unicode konsorsiyumu Android ve iOS platformlarına eklenecek yeni emojileri açıkladı. 157 adet yeni emojinin içinde nazar boncuğu, kanguru yengeç ve yeni yüz ifadeleri yer alıyor.

Yeni emojiler android ios 2018 Tam Boyutta Gör

Emojipedia tarafından bu yılın yeni emojileri açıklandı. Unicode 11.0 ile eklenecek yeni emojiler yıl sonuna doğru Android ve iOS platformalarının güncel sürümlerinde kullanıma sunulacak. Diğer güncel işletim sistemlerinde de kullanılması bekleniyor.

Yeni emojilere baktığımızda nazar boncuğu, Ninja, tavus kuşu, kanguru, yengeç, diş, kemik, tuvalet kâğıdı, süpürge, piyon gibi yeni nesneler ekleneceğini görüyoruz. Bip, Tambu gibi yerel yazılımlarda nazar boncuğu emojisi bulunuyordu.

Yeni yüz ifadeleri olarak üşüyen, sıcaktan yanan, kızıl saçlı, bonus saçlı, beyaz saçlı ve kel suratın eklendiğini görmekteyiz.

Unicode Konsorsiyumu tarafından 157 adet yeni emoji onaylandı ve Emoji 11.0 standardı oluşturuldu. Emoji 11.0 standardının final sürümü Haziran ayında belirlenecek. Yeni emojiler yılın ikinci yarısında Android ve iOS cihazlara eklenecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim