Anlık Bildirim

Yeni bir Pokemon oyunu daha kullanıcılarla buluşuyor

Nintendo’nun ortağı olduğu Pokemon Company, stratejiye dayanan yeni bir oyun geliştirdi. Yine klasik ögeleri barındıran kart oyunu bu kez biraz daha kısıtlı bir kitleye hitap ediyor.

Mobil oyun dünyasında rekorlarla anılan Pokemon Go oyunundan sonra yeni bir Pokemon oyunu daha bizlerle. Bu kez kartlarla oynanan bir strateji oyunuyla karşı karşıyayız.

Hitap Ettiği Kitle Belli

Pokemon Duel adındaki kart oyunu karşılıklı olarak iki oyuncunun birbirlerine karşı zafer kazanmasını konu ediniyor. Türün diğer örneklerinden alıştığımız üzere oyuncular 6 Pokemon karakteri seçerek mücadeleye başlıyor.

Her karakterin kendisine has bir yeteneği var. Oyuncular kartları karşı tarafın bölgesine ilerleterek hamlesini yapıyor. Oyuncuların hamle sayısı sınırlı olduğu için devreye strateji giriyor. Oyuncular rotasını iyi belirlemeli ve karşı tarafın hamlesini de savuşturmak zorunda. Karakterler karşı karşıya geldiğinde ise yetenek puanları konuşuyor.

Alıştığımız Pokemon karakterlerini barındıran oyun yine konseptin sevenleri tarafından beğenilecektir ancak kart türü genelde belirli bir kesime hitap ediyor. Oyun Android ve iOS için ücretsiz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5540 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, nintendo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim