Anlık Bildirim

Asphalt 8: Airborne için yeni içerik güncellemesi yayınlandı

Dünyanın önde gelen mobil geliştiricilerinden Gameloft, popüler yarış oyunu Asphalt 8: Airborne için Android, iOS ve Windows Phone platformlarını kapsayan bir içerik güncellemesi yayınladı.
Fransız mobil geliştirici Gameloft, Asphalt 8: Airborne için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı.  En son güncelleme Android, iOS ve Windows Phone da dahil olmak üzere tüm büyük platformlar için indirilmeye hazır durumda.
Gameloft’un popüler Asphalt 8: Airborne oyunu, yayınlanan içerik güncellemesiyle yeni otomobillerin yanı sıra farklı özelliklere de sahip oldu. Geliştiriciler oyuna dünyanın en iyi spor otomobillerini dahil ederek oyunculara yeni sürüş deneyimleri sunuyor. Ayrıca kaza ve aksiyonlar eklenen 100'den fazla tip animasyon, daha gerçekçi bir deneyim yaşanmasını sağlayacak.
Güncelleme ayrıca bazı değişiklikler ve küçük hata düzeltmeleri de içeriyor. Henüz kurmadıysanız, Asphalt 8: Airborne'un Android sürümünü Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun, Android 2.3 ve üzerini çalıştıran tüm cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor. iOS kullanıcıları ise App Store'u ziyaret ederek Asphalt 8: Airborne'u ücretsiz olarak indirebilirler. iOS 6.1.6 ve daha yeni sürümle çalışan tüm cihazlarda sorunsuz olarak oynanabiliyor.
Windows Phone platformu için Windows Store üzerinden indirilebilen Asphalt 8: Airborne, Windows Phone 8 ve daha yüksek versiyonları destekliyor. Oyun, tüm platformlar için ücretsiz olarak indirilebilirken uygulama içi satın alma ile birlikte geliyor. Gerçek para harcamak istemiyorsanız cihazınızın Ayarlar bölümünden bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim