Anlık Bildirim

Asphalt Xtreme yayınlandı: Android, iOS ve Windows’ta!

Asphalt serisi pistlerden çıkıp araziye iniyor. Asphalt Xtreme, zorlu doğa koşullarında heyecan verici yarışlara davet ediyor. Android, iOS ve Windows’a hemen indirilebilir!

Asphalt Xtreme yayınlandı: Android, iOS ve Windows’ta! Tam Boyutta Gör

Gobi Çölü’nden Phuket Adaları’ndaki ıssız ormanlara varıncaya kadar çok geniş bir coğrafyada heyecan verici yarışlar Asphalt Xtreme’de olacak. Dev kamyonlar, SUV’ler, rally arabaları, buggy’ler gibi 7 ana kategoride onlarca sıradışı araç ile yarışların yapılabileceği oyun, Android, iOS ve Windows için uygulama mağazalarındaki yerini bugünden itibaren almış durumda.

Uygulama içi satın almalar ve reklam gösterimleri ile ücretsiz olarak indirilebilen oyunun Android sürümü 950MB boyutunda. iOS versiyonu ise 1.14GB. Tabletler ve akıllı telefonlar için özel grafikler taşıyan oyunda 35 farklı araç ile yarışabiliyorsunuz. İlerleyen güncellemelerde tüm Asphalt serilerinde olduğu gibi yeni araçlar da eklenmiş olacaktır.

Oyunda  Jeep, Ford, Mercedes, Predator, Dodge, Chevrolet gibi markaların lisanslı arazi araçlarına yer verilmiş. Aynı anda 8 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği sunan yapım, Svalbard takım adalarından Nil Vadisi’nin kum tepelerinde yarışlara çağırıyor.

Aracı kişiselleştirme ve yükseltme koleksiyonu da son derece zengin olan oyunu ilk açtığınızda bir buggy ile ısınma yarışı yapıyorsunuz. Bu yarışta oyunun nasıl oynanacağı ile ilgili kısaca bilgi veriliyor. Sonrasında ise yarışları kazandıkça dünyanın dört bir yanına mücadele için gönderiliyorsunuz. Örneğin ikinci yarış Nil Vadisi’nde geçiyordu. Bu arada oyun esnasıda arka planda çalan müzikler de son derece keyifli. Dilerseniz yarışı durdurup istediğiniz türde müzik de açabiliyorsunuz. Asphalt Xtreme’i aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Asphalt Xtreme Android

Asphalt Xtreme iOS

Asphalt Xtreme Windows

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11215 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim