Anlık Bildirim

Batman: The Enemy Within indirmeye sunuldu

Batman: The Telltale Series’in devamı olacak Batman: The Enemy Within oyunu Riddler ve Joker gibi kötülere karşı Batman’in ittifak arayışlarını konu ediniyor.

Hikayeye ortak olma şeklindeki oyun türü ile tanıdığımız Telltale Games imzasını taşıyan Batman: The Enemy Within indirmeye sunuldu. Oyun Batman: The Telltale Series’i kaldığı yerden devam ettiriyor.

Anlatım güzel
 

Yeni oyunda Gotham şehrinin Riddler bulmacaları ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Bunun üzerine Joker ve acımasız federal bir ajan eklenince Batman hiç de kolay olmayan ittifaklar kurmak zorunda kalıyor.

Oyunda hikaye sizin seçimlerinize göre ilerliyor. Bazen repliklerde seçim yaparken bazen de düşmana saldırı pozisyonunu seçiyorsunuz. Buna göre de hikayeyi şekillendiriyorsunuz. Bazı noktalarda süre kısıtlaması olduğu için doğru karar vermeniz gerek. Aksi takdirde Batman veya müttefiki ölüyor ve bölümün başına geri dönüyorsunuz.

Telltale bilindiği üzere ücretli oyunlar sunuyor. Batman: The Enemy Within de ücretli ancak ilk bölüm hediye edilmiş. Riddler’ın bir gazinoyu bastığı hikaye tatmin edici derecede uzun sürüyor. Başarılı görsel efektlerle donatılan oyunun ikinci hikayesi 17.99TL. İlerleyen aylarda 3 hikaye daha satışa sunulacak.

Batman: The Enemy Within: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim