Anlık Bildirim

Candy Crush yapımcısından bu kez farklı bir tema (İndirmeye sunuldu)

Legend of Solgard oyunu Norveç efsanelerini temel alıyor. Oyun renk eşleştirme ve RPG strateji türlerini başarılı bir şekilde bir araya getirmiş. Detaylar haberimizde.

Mobil platformların en çok kazanan firmalarından birisi olmasına rağmen kendini tekrar etmesiyle eleştirilen Candy Crush geliştiricisi King, bu kez Norveç efsanelerini temel alan yeni bir oyun hazırladı.

Legend of Solgard neler sunuyor?

Bir süredir deneme aşamasında olan Legend of Solgard, hem renk eşleştirme hem de Plants vs Zombies tarzında kule savunması türünü bir araya getiriyor. Ayrıca RPG ve strateji ögeleri de unutulmamış.

Oyunda Embla olarak buzlardan gelen düşmanları kendi yaratıklarınızla durdurmanız konu ediniliyor. Karolardan oluşan bir alan üzerinde oynanan oyunda yaratıklarınızı bulunduğu sütundan ileriye doğru yürütmeniz ve diğer alandaki düşmanları veya engelleri yok etmeniz gerekiyor.

Onlarca farklı yaratık türünü renklerine göre eşleştirerek daha güçlü hale getiriyor ve hamle yaptırıyorsunuz. Eşleştirme için sıra size her geldiğinde 3 hamle hakkınız var. Sonrasında oluşan büyük yaratıklar karşıya geçiyor.

Her yaratığın kendine göre özellikleri var. Ayrıca sizin de çeşitli güçlendirmeleriniz var. Hem siz hem de yaratıklarınız bölüm geçtikçe güçleniyor ve yeni yetenekler kazanıyor.

Hikaye modunun haricinde klanlara katılarak mücadele ettiğiniz zindan, hazine avı ve boss mücadeleleri var. Ayrıca arena dövüşleri de bulunuyor. Oyun Android ve iOS platformlarında indirilebilir durumda. 

Legend of Solgard: App Store II Google Play

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim