Anlık Bildirim

Carmageddon: Crashers ile yıkıma devam

Bir dönemin şiddet odaklı yarış efsanelerinden olan Carmageddon, mobilde de zaman zaman farklı konseptler deniyor. Carmageddon: Crashers drag ve şiddet unsurlarını bir araya getiriyor.

Sunduğu farklı yarış konsepti ile bir dönemin efsaneleri arasına giren Carmageddon, mobil platformlarda da boy gösteriyor. Markanın son oyunu Carmageddon: Crashers; drag yarışları ve tanıdık çarpışma sahnelerini bir araya getiriyor.

Drag ve yıkım

Normalde drag yarışlarında iki aracın aynı anda kalkış yaparak bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşması esastır. Carmageddon: Crashers ise yarışı bitirmek değil rakip aracı parçalamak amacını güdüyor. Yolun iki ucunda başlayan araçlar, en iyi kalkışı yaparak rakibini parçalamaya çalışıyor.

 

Carmageddon: Crashers ile yıkıma devam Tam Boyutta Gör

Hızla giderken yoldaki yeşil şeritleri iyi takip etmek ve üstüne gelince vites arttırmak şart. Bu sayede aracınızı karşı tarafı parçalayacak hıza sahip oluyor. En iyi drag sürüşünü yapan rakibini paramparça ediyor. Pek çok farklı pistte en iyi drag yarışçıları ile kapışıyorsunuz.

Eskinin salt insan ve araç parçalama konseptinden biraz uzaklaşan Carmageddon: Crashers, işin içine drag yarışlarını da dahil etmiş. Böylece biraz daha hitap ettiği kitleyi genişletmiş. Oyunda yarışlar kazanarak aracınızı değiştirebiliyor veya daha güçlü hale getirebiliyorsunuz. Gelecekte daha fazla pist oyuna eklenecek. Carmageddon: Crashers için uygun yaş 17 olarak belirtilmiş.

Carmageddon: Crashers: Google Play II 
App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim