Anlık Bildirim

Clash of Clans ve Clash Royale karakterleri çizgi film oldu

Supercell’in en sevilen oyunlarından Clash Royale ve Clash of Clans karakterleri, bu kez çizgi film serisi olarak YouTube’da yayınlanmaya başladı. İşte Clash a Rama serisinin ilk iki bölümü:

Clash of Clans ve Clash Royale karakterleri çizgi film oldu Tam Boyutta Gör
 

Supercell, ortaya çıkardığı oyunlar ile mobil dünyada son dönemin kesinlikle en yaratıcı oyun yapımcılarının başında geliyor. Özellikle son çıkan Clash Royale, kısa sürede ilgi çekici bir kitleye ulaşmayı başardı. Ülkemizde de son derece popüler olan her iki oyun için bir çizgi film serisi yayınlanmaya başlandı.

Clash of Clans ve Clash Royale karakterlerini, oyun içindeki tarzlarına uygun rollerle gördüğümüz serinin ilk iki bölümü izlenebilir durumda. Üstelik Türkçe alt yazı desteği de unutulmamış. Yazımızın devamından “Goblin Üniversitesi” ile “Dev vs Dev Problem” bölümlerini izleyebilirsiniz.

Simpsons ve Futurama gibi animasyon yaratan bir ekibin elinden çıkan Clash a Rama, bu her iki seriye biraz aşina olanların benzer bir hava yakalayacağı nitelikte olmuş diyebiliriz. Tabi ilk iki bölümde karakterlerin, oyun içindeki görevlerine paralel kalmanın zorlayıcı etkisini hemen fark ediyor olsanız da yine de oyuncuları bağlayacak bir iş ortaya çıkmış diyebiliriz. İlk iki bölümü Türkçe alt yazı ile YouTube bağlantılarından izleyebilirsiniz.

Goblin Üniversitesi

 

https://www.youtube.com/watch?v=pYl88Mw7GWE

Dev vs Dev Problem 

https://www.youtube.com/watch?v=-KOohzZfoss

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim