Anlık Bildirim

Dungeon Hunter Champions ile Japonya’ya seyahat edin

SNK imzasını taşıyan efsane dövüş oyunu THE KING OF FIGHTERS’ın karakterleri, önümüzdeki 3 hafta boyunca Dungeon Hunter Champions oyununa konuk oluyor. Ayrıca sürpriz hediyeler de var.

Gameloft’un beğenilen aksiyon RPG oyunu Dungeon Hunter Champions, video oyun şirketi SNK ortaklığı ile oyunculara Japonya seyahati şansı ve çeşitli THE KING OF FIGHTERS hediyeleri sunuyor.

Özel bir iş birliği

Ortaklık kapsamında THE KING OF FIGHTERS serisinin ikonik karakterleri Dungeon Hunter Champions oyununa geldi. Mai Shiranui ve Kyo Kusunagi, Dungeon Hunter Champions çoklu evrenine giriş yapacak ilk seri dışı karakterler olacak ve 3 haftalık özel bir etkinlik ile oyunculara tanıtılacak.

Mai’nin Kachousen ve Kyo’nun Ura 108 Shiki-Orochinagi hareketleri; Super ve Hyperdrive saldırı modları ile şampiyonların yetenekleri ve dövüş stilleri, THE KING OF FIGHTERS serisine sadık kalıyor. Dahası, bu şampiyonların oyundaki sesleri için, THE KING OF FIGHTERS’ın 1998 versiyonu orijinal Japonca seslendirmesi yer alıyor. Oyuncular, özel etkinlik boyunca Mai ve Kyo’yu ekiplerine katabilecek ve 12 eşsiz teçhizat parçasını toplayabilecekler.

Ayrıca oyunun hayranları, Japonya’nın Osaka kentindeki SNK Stüdyolarını ziyaret etme ve birçok KING OF FIGHTERS hediyelik eşyası edinme şansını kazanabilecek. Bunun için oyun içerisinde açıklanacak detayları takip etmek gerekiyor.

Dungeon Hunter Champions: Google Play II App Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim