Anlık Bildirim

Dungeon Hunter Champions indirmeye sunuldu

MOBA meraklılarının takip ettiği Dungeon Hunter Champions oyunun çıkış tarihi yaklaştı zira Gameloft, Google Play üzerinde ön siparişlere başladı. Ayrıca önemli hediyeler de var.

Gameloft’un merakla beklenen yeni MOBA oyunu Dungeon Hunter Champions oyunu Google Play ve App Store üzerinde indirmeye başladı. Ayrıca oyundaki şampiyonlardan 3 tanesi de tanıtıldı.

Dungeon Hunter kılıç sallama serisi en popüler mobil oyunlardan birisi olsa da son oyunlar biraz sıkıcı olmaya başlamıştı. Gameloft yeni oyunda buna bir son vermeyi planlıyor.

Dungeon Hunter Champions neler sunuyor?

Popüler kılıç sallama temalı Dungeon Hunter serisini yeni bir yöne taşıyacağı belirtilen Dungeon Hunter Champions, hem tek kişilik senaryo moduna hem de 5v5 gerçek zamanlı çok oyunculu mücadelelere sahip olacak. Oyuncular 250’den fazla şampiyonla kendi takımlarını oluşturabilecek ve çoklu evrenin her köşesinde savaşabilecek.

Her şampiyonun hikayesi, bilim kurgu ve fantezi edebiyatının efsane isimlerinden Dan Abnett tarafından kaleme alındı. Şampiyonların birbiri ile bağlantılı hikayeleri, çokluevrenin olaylarını birbirine bağlıyor. Bu şampiyonlardan 3 tanesi psişik güçlere sahip Dr. Dendryte, patenli Voxia ve yılan terbiyecisi Lingshe olacak.

Yeni oyun  Dungeon Hunter’ın devasa evreninde geçiyor. Oyuncular, yüksek seviyedeki görsel deneyim eşliğinde Valenthia’nın kurak topraklarındaki Dragon Sanctuary’den, Slammed dünyasındaki stadyuma kadar, uzak boyutlar arasındaki yeni birçok dünya arasında yolculuk edecekler.

Oyun ilk etapta tek kişilik senaryo ile başlarken oyuncu belirli bir seviyeye ulaştığında diğer oyuncularla mücadele kısımlarının da kilidi açılacak. Oyuna ön kayıt yaptırmış olanlar Fox Assasin karakteri, 24 saatlik iki kat altın kazanma ve üst seviye bir zırh seti kazanıyor.

App Store linki


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim