Anlık Bildirim

Efsane online oyun RuneScape mobil platforma geliyor

Dünyanın en popüler MMORPG oyunlardan biri olan RuneScape, mobil platformlara gelmeye hazırlanıyor. Old School RuneScape bu kış, RuneScape ise 2018 yılında çıkacak...
Jagex, dünyadaki en popüler MMORPG (Devasa Online Rol Yapma Oyunu) oyunlarından biri olan RuneScape'i mobil platformlara taşıyacağını açıkladı. Oyunun modern ve klasik sürümlerinin her ikisini de mobil platformlarda göreceğiz. İlk olarak Old School RuneScape, kış aylarında telefon ve tabletler için indirilebilir olacak. RuneScape ise 2018 yılı içerisinde gelecek.
 
RuneScape, 2001'de tarayıcı tabanlı bir oyun olarak macerasına başladı. Ardından dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından biri oldu. Modern sürüm önemli ölçüde değişmiş durumda, bu nedenle orijina oyunun fanları Old School sürümünü beğenebilirler.
 
Oyunun her iki versiyonu da çapraz oynamayı destekleyecek. Böylece kullanıcılar PC ve mobil platform arasında sorunsuz bir şekilde oyunlarını sürdürebilecekler. Öte yandan yapımcı firma Jagex'in bu kararı almasındaki en önemli etken mobil platformun yükselişi olmuş. Şirket, yapılan anketlerde aktif oyuncuların %90'ından fazlasının oyunları mobilde oynamak istediğinin ortaya çıktığını söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim