Anlık Bildirim

Flappy Bird geliştiricisinden yeni bir oyun

Flappy Bird oyunuyla geniş kitlelere adını duyuran geliştirici Dong Nguyen, Ninja Spinki Challenges adı verilen yeni bir zorlayıcı platform oyunuyla karşımızda.

Flappy Bird oyunuyla bir anda gündeme oturan ve oyun silinmiş olsa da halen adını unutmadığımız Dong Nguyen, geliştiricilik faaliyetlerine devam ediyor. Dong şimdi yeni bir zorlayıcı oyunla karşımızda.

Yine Sinir Bozucu

Ninja Spinki Challenges adı verilen oyun piksel tabanlı grafiklere sahip ve birden fazla oynanış barındıran mini oyunlardan oluşuyor. 6 farklı oyunda oyuncular belirli süre içerisinde düşmanlara karşı dayanmak zorunda. Tüm oyunlar aynı alanda oynanıyor. Sadece oynanış ve düşmanlar farklı.

Üzerinize doğru gelen meyveler, bombalar veya yukarıdan ateşlenen toplar düşmanlarınız arasında. Sağa-sola veya tüm yönlere doğru koşarak düşmanlardan kaçıyorsunuz. Kontroller ise sürükleme ile oluyor.

Oyunların ilk bölümlerini başarı ile geçerseniz sonsuz süreli bölümlerin kilidi açılıyor. Uzun oynama süresi sunan oyun bununla birlikte sinirlerinizi zorlayacağını en başından ifade ediyor. Sinirlerine güvenenler için oyun ücretsiz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim