Anlık Bildirim

Fortnite, App Store'da 90 günde 100 milyon dolar kazandı

Günümüzün en popüler çevrimiçi oyunlarınan Fortnite, iOS lansmanından sadece 90 gün sonra yapımcısı Epic Games'e 100 milyon dolar kazandırdı. Oyunun Android versiyonu ise yolda.
Popüler hayatta kalma oyunu Fortnite, çıktığı günden bu yana yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Yapılan açılamaya göre Fortnite'ın iOS versiyonu App Store'da 90 günde 100 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı.

Fortnite, geliştiricisine günde 1 milyon dolar kazandırıyor

Sensor Tower'ın verilerine göre ilk olarak 19 Mart 2018'de iOS lansmanı yapılan Fortnite, 30 gün içinde 25 milyon dolar gelire ulaşmış ve 15 gün içinde de bu rakam 50 milyon dolar seviyelerine çıkmıştı. Yapılan son açıklamaya göre fenomen oyun Fortnite, sadece App Store'da 90 gün içinde 100 milyon dolar gelir ederek Clash Royale'in ardından ikinci sıraya yerleşti.
Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen oyun Windows, macOS, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında da yer alıyor. Şirket geçtiğimiz gün oyunun Android versiyonun yaz aylarında piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Görünen o ki Fortnite, Android versiyonunun kullanıma sunulmasıyla birlikte yeni rekorlara da imza atacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim