Anlık Bildirim

Fortnite'ın Android versiyonu bu yaz geliyor

Epic Games, son zamanların en popüler oyunlarından Fortnite'ın bu yaz Android platformuna da geleceğini müjdeledi. Bu önemli gelişmenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Bildiğiniz üzere, günümüzün en popüler çevrimiçi oyunlarından Fortninte'ın iOS versiyonu mevcuttu. Oyunun geliştiricisi Epic Games yaptığı açıklama ile uzun zamandır bekleyen Android kullanıcılarına müjdeyi verdi.

Epic Games oyuna yeni özellikler ekleneceğini açıkladı

Şirketten gelen bilgilere göre Fortnite'ın Android versiyonu önümüzdeki yaz hazır olacak. Epic Games'ten yapılan açıklama: "Fortnite'ın Android versiyonunu bu yaz çıkarmayı hedefliyoruz. Birçoğunuzun bu haberden heyecan duyduğunuzun farkındayız ve gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz." şeklinde oldu. Gelen haberler, oyunun Haziran - Ağustos ayları arasındaki bir tarihte yayınlanacağı yönünde.
Şirket ayrıca oyunun mobil platformuna gelecek bazı iyileştirmeler ve yenilikleri de duyurdu. Oyuna eklenecek sohbet özelliği sayesinde kullanıcıların takım arkadaşlarıyla sohbet edebileceğini belirten Epic Games, düşük güç tüketimi için grafik ayarlarına pil tasarruf modu da ekleneceğini açıkladı. Bunların yanında mobil versiyon için bir istatistik izleme özelliğinin de geleceğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim