Anlık Bildirim

Framed 2 yine çok iddialı

Çerçevelerin yerini değiştirerek hikayenin akışına yön verdiğiniz Framed 2 oyunu indirmeye sunuldu. İlk versiyon gibi devam oyunu da eğlencenin dozunu düşürmüyor.

Mobil dünyada oynanış mekaniği ile ilgi çeken oyunların başında gelen Framed, devam yapımına kavuştu. Framed 2 aynı heyecanı devam ettirmek niyetinde.

Aynı heyecan 

Bulmaca türündeki Framed 2 bizi, içerdiği çerçevelerden oluşan çizgi roman sayfalarında yeniden hayat bulan 40'lı yılların Amerikasına götürüyor. Polisiye bir hikayenin anlatıldığı oyunda sayfalarındaki çerçeveleri düzenleyerek olay örgüsünü tasarlıyor ve karakterin son çerçeveye güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz.

Basit gibi görünse de zekice tasarlanmış bulmacalar hikaye ilerledikçe zorlaşıyor. Hatalarımızdan ders almamız gereken oyunda doğru seçimlerin yanı sıra, yanlışların da sonucunu görmek farklı bir deneyim yaşatıyor.

Framed 2’de hikayenin anlatımına katkıda bulunan herhangi bir diyalogla karşılaşmıyoruz. Ancak, bu durum Framed 2’nin etkileyici sunum dilinin önüne geçemiyor. Yerini ya da açılarını değiştirerek hikayeye yön vermemizi sağlayan çerçeveleri ise, kaydırma ve tıklama gibi hareketlerle rahatlıkla kontrol edebiliyoruz.

Framed 2 ilk oyundan farklı olarak biraz daha dinamik bir oyun yapısı sunuyor. Hikayenin sona erdiği kareleri yeniden kullanmamız gerekebiliyor. Oyuncuları seçimlerinin gidişatını görerek hızlı bir şekilde oyuna müdahale edebiliyor. Oyun iOS tarafında 18TL iken Android tarafında kısa bir süreliğine 7TL civarında.

Framed 2: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim