Anlık Bildirim

Gameloft imzalı Iron Blade: Medieval Legends indirmeye sunuldu

Başarılı atmosferi ve sürükleyici hikayesi ile Gameloft tarafından geliştirilen Iron Blade: Medieval Legends türün meraklılarına eğlenceli saatler yaşatacak.

Gameloft’un masaüstü tarafındaki pek çok önemli yapımdan ilham alarak iddialı mobil oyunlar geliştirmesi geleneği devam ediyor. Bu kez sırada Iron Blade: Medieval Legends oyunu var.

Tanıdık esintiler

Aksiyon RPG türünde olan Iron Blade, oynanış mekaniği ve atmosferi ile Assassin’s Creed yapımından esintiler taşıyor. Tapınak Şövalyeleri olarak şeytan lord Baal’ın dünyayı ele geçirme sevdasına engel olmaya çalışıyorsunuz.

Ortaçağ zamanında geçen oyun Avrupa’nın pek çok bölgesinde Baal orduları ile mücadelenizi konu ediniyor. Grafik ve akıcılık konusunda zaten Gameloft’un yetenekleri ortada. Iron Blade oyunu da bu yeteneklerden bol bol nasibini almış.

Karakter ilerleyişi otomatik olarak gerçekleşiyor. Hikayedeki düşman noktalarına hızlı bir şekilde yol alan karakterin dövüş yeteneklerini kullanmak ise size ait. Kılıç, gürz gibi silahların yanında çoklu ok atma gibi çeşitli güçlendirmeler de mevcut. Dövüşleri kazandıkça ekipmanları yükselterek karakteri güçlendiriyorsunuz. Sonrasında da Lord Baal ile sıkı bir dövüş başlıyor.

Tek oyuncu yanında PvP mücadeleleri de mevcut. Oyuncular kendi kalelerini inşa ederek gerekli savunma sistemlerini kurduktan sonra karşı tarafın kalesini fethetmeye ve kaynaklarını ele geçirmeye çalışıyor. Oyun ücretsiz.

Iron Blade: Medieval Legends: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim