Anlık Bildirim

Harry Potter: Hogwarts Mystery indirmeye sunuldu

Harry Potter hikayesini yeniden yaşamak istiyorsanız Harry Potter: Hogwarts Mystery oyunu indirmeye sunuldu. Pek çok ikonik Harry Potter karakteri oyunda sizi bekliyor.

Harry Potter macerasını yeniden yaşatacak olan Harry Potter: Hogwarts Mystery oyunu indirmeye sunuldu. RPG tarzındaki oyun Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na katılmanızla başlıyor.

Harry Potter: Hogwarts Mystery neler sunuyor?

Okula katılmanızı isteyen mektuptan sonra başlayan hikâye oyuncuyu yönlendirecek tarzda hazırlanmış. Farklı görevleri yerine getirerek okulun en iyi büyücüsü olmak için çalışıyorsunuz.

Geleneksel okula katılım töreni ve sihirli şapkanın onayından sonra bölümünüzü seçiyorsunuz ve oyun boyunca kazanacağınız veya kaybedeceğiniz puanlar bölümünüzü yarışta sıraya sokuyor.

Görevleri yaparken pek çok noktada karar vermeniz gerekiyor ve bu da size puan kazandırıyor. Büyüler öğrenmek ve iksirler hazırlamak oldukça önemli zira ilerleyen zorlu görevlerde sıkça kullanıyorsunuz.

Profesör Dumbledore, Snape gibi pek çok ikonik karakterin ilerleyişe göre ortaya çıktığı oyun filmin hikayesi ile benzer bir çizgi izliyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery oyunu ücretsiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim