Anlık Bildirim

Justice League öncesi heyecanı VR üzerinden yaşayın

Justice League VR: Join the League adını taşıyan sanal gerçeklik oyunu sadece Google Cardboard gözlükleri ile oynanabiliyor. Süper kahraman içeriği ise bol tutulmuş.

DC Comics’in en iddialı filmi olması beklenen Justice League için vizyon tarihine kısa bir süre kala Warner Bros. mobil oyununu indirmeye sundu. Justice League VR: Join the League adındaki oyun DC Comics hayranlarını sanal gerçekliğe götürüyor.

Bol içerik

Justice League VR: Join the League aslında mini oyunlardan oluşuyor. Batman’ın ekibi toplama aşamasında her süper kahramanın bakış açısından kendi düşmanlarına karşı mücadelesini anlatıyor. Yorumlar oyunun içerik açısından doyurucu olduğunu gösteriyor.

Batman olarak Batmobile’e binerek düşmanları haklarken, Aquaman olarak tehlikeli yaratıklara karşı mücadele ediyorsunuz. Flash engellerden kaçarak bombayı engellemeyi çalışırken, Wonder Woman parademonlara karşı hamle yapıyor. Cyborg ise sabit noktadan üzerine gelen robotları vurmaya çalışıyor.

 

Justice League öncesi heyecanı VR üzerinden yaşayın Tam Boyutta Gör

Oyun sadece Google Cardboard karton gözlüğü ile uyumlu. Bu gözlük çeşitlerinden birine sahipseniz oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. WB oyun içi satın alma ile oyuncuyu rahatsız etmiyor.

Justice League VR: Google Play II App Store

 

Justice League öncesi heyecanı VR üzerinden yaşayın Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim