Anlık Bildirim

Modlanmış Fortnite APK dosyaları yasaklanmanıza neden olabilir

Oyuncu yasaklama konusunda çok sert tedbirleri olan Epic Games, Fortnite oyununu bir an evvel denemek için modlu Apk dosyası kullananları sınırsız yasaklayabilir.

Oyun dünyasının son dönemdeki en popüler ismi Fortnite nihayet Android tarafına da giriş yaptı. Şimdilik sadece Samsung telefonlara özgü olan oyun yavaş yavaş davetiye usulü diğer Android telefonlara da gelmeye başladı. Bu esnada meraklıların sabırlı olması gerekiyor.

Epic Games ciddi

Reddit üzerinde paylaşılan bazı tavsiyelere göre Android cihaz kullanıcılarının kesinlikle modlanmış Apk kullanarak oyunu oynamamaları gerekiyor. Epic Games davetiye usulü haricinde şimdilik kimsenin oyunu edinmesini istemiyor ve bunu da sıkı bir şekilde takip ediyor.

Google Play üzerinde yayınlanmadığı için Google’ın güvenlik politikalarını da es geçen oyunun kurulum yapan paketi Android 8.0 işletim sistemini temel alırken oyunun kendisi ise Android 5.0 kütüphanesini kullanıyor. Bu da cihazınızdaki IMEI numarası, mail adresiniz, telefon numaranız, Facebook hesabınız gibi pek çok bilgiye erişmesini sağlıyor.

Bu nedenle bir oyuncu modlu Apk nedeniyle yasak yerse aynı telefondan bir daha bağlanamıyor. Mutlaka yeni bir telefon ve Google hesabı olması gerek. Ayrıca Google ve Facebook hesaplarına bağlı konsol veya masaüstündeki Fortnite oyunundan da yasaklanması olası.

Bu bakımdan bir süre daha beklemekte fayda var. Meraklı kullanıcılar web sitesi üzerinden davetiye başvurusu yapabilir. 2-5 gün arasında davetiyelerin başvuranlara ulaştığı belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim