Anlık Bildirim

Bir dönemin en ünlü dövüş yıldızlarından birisi olan Chuck Norris, mobil platformlarda boy göstermeye başlıyor. Flare Games imzalı Nonstop Chuck Norris, oyunculara durmayan bir aksiyon heyecanı yaşatmayı amaçlıyor.

Sürekli heyecan

Royal Revolt ve Nonstop Knight gibi oyunları ile mobil dünyanın önemli geliştiricileri arasında yer alan Flare Games, Nonstop Chuck Norris oyununda da önceki yapımların mekaniklerini temel almış.

Nonstop Chuck Norris otomatik olarak koşan ve düşmanlara doğru atak yapan kahramanımız etrafında şekilleniyor. Kullanıcıya sadece Chuck Norris’in ne tür hamleler yapacağını seçmek gerekiyor. Oyunda ilerledikçe açılan yetenekler ekranın sağ alt kısmına yerleşiyor ve belirli bir cooldown süresi sonrasında yetenekleri tekrar tekrar kullanabiliyorsunuz.

Düşmanlar giderek güçlendiği ve zorlu bölüm sonu canavarları ortaya çıktığı için kahramanınızı güçlendirmek zorundasınız. Özçekim çubuğu, trafik lambası, tırpan gibi ilginç silahlar kullanabildiğiniz oyunda görseller başarılı bir şekilde geliştirilmiş. Oyun ücretsiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim