Anlık Bildirim

PUBG sevenlere müjde: PUBG heyecanı mobilde

PUBG sevenlere güzel bir haberimiz var! Rules Of Survival; neredeyse PUBG ile aynı deneyimi yaşatıyor. Sizde bu heyecanı mobil cihazınızda yaşamak istiyorsanız, haberimizi okumalısınız...
Erken erişime açıldığı tarihten beri milyonlarca satış rakamına ulaşan ve Steam tarihinde kırılması zor rekorlara imza atan Playerunknown's Battlegrounds; şimdiye kadar farklı platformlarda birçok kez taklit edildi. Hal böyle olunca yapımcılar, PUBG'nin bir kopyasını da Android ve iOS platformu için hazırladı. PC platformundaki Playerunknown's Battlegrounds'ın neredeyse bire bir kopyası olan Rules Of Survival'a ilgi oldukça yüksek. 

Mobil PUBG: Rules Of Survival

Rules Of Survival'ın hikayesi PUBG ile hemen hemen aynı. Uçaktan, ıssız bir adaya düşen 120 silahsız oyuncu arasından birisi olacağınız oyunda, tek başınıza veya 4 kişiye kadar küçük bir takım kurarak hayatta kalma mücadelesi vermeniz isteniyor.  
120 kişiye kadar oynayabileceğiniz ve devasa bir haritada FPS deneyimi yaşatan Rules Of Survival, yaklaşık 550 MB boyutunda. Şimdiye kadar 1 milyondan fazla indirilen oyun hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak listeleniyor.
Rules Of Survival, boş zamanlarınızda vakit geçirmek için güzel bir alternatif olabilir. Aşağıdaki linklere tıklayarak oyunu mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz. İyi eğlenceler :)
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7146 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rules of survival, pubg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim