Anlık Bildirim

PUBG’nin en büyük rakibi Fortnite mobil cihazlara geliyor

PC ve konsolların sevilen Battle Royale oyunlarından Fornite Battle Royale, mobil platform için geliştiriliyor. PC ve konsoldaki ile benzer deneyim sunacak oyun Andorid ve iOS için yayınlanacak.

PUBG’nin en büyük rakibi Fortnite mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

PC ve konsollarda PUBG’nin önemli rakiplerinden Fornite Battle Royale bu defa mobil cihazlara geliyor. Oyunun geliştiricisi Epic Games, Fornite Battle Royale’in iOS ve Android cihazlar için hazırlandığını duyurdu.

Fortnite Battle Royale, aynı haritada 100 kişi ile PC, PS4, Xbox One ve Mac platformlarında ücretsiz olarak oynanıyor. Cross-platform desteği sayesinde tüm platformdaki oyuncular aynı sunucuda birbiri ile mücadele ediyor. Battle Royale oyunları arasında Fortnite’ın oyuncu sayısı ve sevenleri bir hayli yüksek. Twitch’te zaman zaman PUBG’den daha fazla izlenmeyi başarıyor.

Geliştirici tarafından belirtilene göre, iOS ve Android kullanıcıları konsol ve PC versiyonlarındaki aynı oynanış, aynı harita, aynı içerik, aynı haftalık güncellemeler ile 100 kişilik tam bir Battle Royale deneyiminin tadını çıkarabilecek. Bu nedenle mobil oyuncular merakla Fornite'ın çıkmasını bekliyor.

iOS Beta başvuruları Pazartesi gününden itibaren başlıyor

12 Mart tarihinden itibaren iOS Beta sürümü için kayıtlar alınmaya başlanacak. Kaydı onaylananlara Beta erişim davetiyesi gönderilecek. Davetler periyoduk aralıklarla sınırlı sayıda gönderilecek. Davet alan oyuncular, arkadaşlarını davet edebilecekleri ek kodlar da alacaklar. Android versiyonu ise önümüzdeki aylarda yayınlanacak. Her iki platformda da ücretsiz olacak.

Oyunun iOS versiyonu için minimum iOS 11 yüklü iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, iPad 2017 ve bunlardan daha yeni cihazlar desteklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim