Anlık Bildirim

Pokemon Quest bu kez görevlere çağırıyor

Mobil dünyada fırtınalar estiren Pokemon Go oyunundan sonra bu kez daha soft bir yapım karşımızda. Pokemon Quest görev tabanlı bir RPG oyunu olmuş. Detaylar haberimizde.

Konsolların ardından mobil dünyanın da en başarılı isimlerinden birisi haline gelen Pokemon, yeni oyunla daha karşınızda. Pokemon Quest oyunu RPG tarzında bir macera sunuyor.

Pokemon Quest neler sunuyor?

Piksel tabanlı grafiklere sahip olan oyunda Pokemonlar da haliyle köşegen tasarlanmış. Birbirinden farklı bölümlerde Pokemonlarınız ile diğer vahşi Pokemonlara karşı mücadele ediyorsunuz. Ayrıca her bölümde bir boss ve bölge sonunda büyük boss mevcut.

Tek seferde en fazla 3 Pokemon ile oynuyorsunuz. Bu bakımdan yakın dövüş-uzak dövüş şeklinde ayarlama yapmanız gerekebiliyor. Oyunda topladığınız gıdalarla yemekler hazırlıyor ve yeni Pokemonlar yakalıyorsunuz.


Yine elde ettiğiniz güçlendirmelerle can ve gücünüzü arttırabiliyorsunuz. Seviye atladıkça yeni büyülerin de kilidi açılıyor. Oynanış bakımından çok zorlayıcı olmayan oyun uzun süreli eğlence sunuyor.

Pokemon Quest: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim