Anlık Bildirim

Shadowgun Legends şimdi de Nintendo Switch konsoluna geliyor

Mobil dünyada yakından tanıdığımız Madfinger Games stüdyosu konsol tarafına ilk adımını atıyor. Shadowgun Legends, Nintendo Switch konsolu için yayınlanacak.

Madfinger Games stüdyosunun beğenilen oyunu Shadowgun Legends, Nintendo Switch konsoluna da geliyor. Stüdyo böylece konsol dünyasına ilk adımını atmış oluyor.

Önemli adım

Unkill, Dead Trigger gibi diğer popüler oyunların da geliştiricisi olan Madfinger Games, 190 milyondan fazla indirmeye sahip. Daha önce de Tegra platformu ile çalışan stüdyo bu bakımdan oldukça tecrübeli.

FPS tabanlı olan Shadowgun Legends; RPG ve PvP unsurlarını da iyi bir şekilde harmanlıyor. Oyunun tek kişilik bölümü yaklaşık 200 görev içeriyor. Çoklu modda diğer oyuncular ile birlikte görevleri tamamlıyor ve güçlü bosslara karşı akınlar düzenliyorsunuz.

PvP modunda ise gerçek zamanlı bir arenada tek veya grup halinde diğer oyuncularla kapışabiliyorsunuz. Görevler yaptıkça veya mücadeleleri kazandıkça seviyeniz artıyor, ekipmanlarınız güçleniyor ve farklı hediyeler kazanabiliyorsunuz. Elde ettiğiniz paralarla da karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz.

Oyunda 200 civarında silah, 200 civarında zırh ekipmanı ve 150 civarında da kozmetik eşyalar yer alıyor. Böylece karakterinizi istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Oyunda tüm oyuncuların uğradığı bir merkez mevcut ve burada hem görevler alıyor hem de ekipman mağazalarını ziyaret edebiliyorsunuz.

Oyun konsol üzerinde 60fps hızında grafikler sunacak. Aslında daha önce Tegra platformuna oyun hazırlayan Android geliştiricileri için Nintendo Switch yeni bir fırsat olacak gibi duruyor.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim