Anlık Bildirim

 

PlayStation serisi ve oyunlarıyla şu an konsol sektörünün en güçlü ismi olan Sony, mobil oyun sektörüne de el attı. Japonya merkezli şirket, ilk olarak 1997 senesinde satışa sunulan ve farklı platformlara uyarlanan Everybody's Golf isimli oyunu mobil platforma uyarlıyor.

Everybody's Golf şimdilik yalnızca Japonya’da indirilmeye sunulacak. Sony’nin sektöre yeni giriş yaptığı için böyle bir karar aldığı ve bir süre sonra oyunun tüm dünyada indirilmeye sunulacağı düşünülüyor. Şirketin neden ilk mobil oyunu olarak Everybody's Golf’u tercih ettiği, diğer oyunlarından yararlanmadığı bilinmiyor fakat Everybody's Golf’un kolay oynanış şekli ve herkese hitap eden içeriği, tercih edilme nedenleri arasında muhtemelen başta bulunuyor.

Diğer oyunlar da yolda

Sony yakın tarihte Arc the Lad, Wild Arms ve Disgaea gibi oyunların da mobil cihazlara uyarlanacağını duyurdu. Bu oyunlar Everybody's Golf’tan farklı olarak belirli bir kesime hitap ediyor. Sony, mobil oyunlar ile Japonya’da düşüşte olan PlayStation satışlarının açığını doldurmaya çalışacak gibi görünüyor. Bundan ötürü yeni oyunların da ilk olarak Japonya’da indirilmeye sunulma ihtimali mevcut.

Everybody's Golf, Android ve iOS üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2395 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, mobil oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim