Anlık Bildirim

Stranger Things oyunu indirmeye sunuldu

Aksion-macera türünde geliştirilen Stranger Things: The Game oyunu bizi 1984 yılının mekanlarına götürüyor. Zorlu bulmacaları çözerek gizemleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Netflix’in ilgi gören korku-bilim kurgu türündeki dizisi Stranger Things ikinci sezonu için gün sayarken, meraklılarına yönelik zaman geçirecekleri bir oyun da indirmeye sunuldu.

Aksiyon tadında

Stranger Things: The Game aksiyon-macera türünde geliştirilmiş ve piksel tabanlı grafiklere sahip. Mirkwood Forest ve Hawkins Lab gibi popüler bölgelerde geçen oyun bulmaca ağırlıklı ilerliyor.

Hopper olarak başladığınız oyunda bulmacaları çözerek gizemleri ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Girdiğini odalarda veya alanlarda düşmanlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Bazı güçlü karakterleri tuzak kurarak öldürebiliyorsunuz. Bölüm sonunda bosslar da mevcut. 

İlerledikçe Lucas, Nancy gibi karakterler de açılıyor ve kendi yetenekleri ile size yardımcı oluyor. Yolunuzdaki Eggo ve Gnome’ları toplayarak farklı güçlendirmelerin kilidini açıyorsunuz. Eğlenceli ve uzun bir oyun süresi sunan Stranger Things: The Game ayrıca arkadaşlarınızın süreleriyle yarışacağınız bir tabloya da sahip.

Stranger Things: Google Play II App Store

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim