Anlık Bildirim

Super Mario Run güncellemesi yeni karakter ve yüzde 50 indirim getiriyor

Uzun süredir Super Mairo Run için bir indirim bekliyorsanız o gün geldi. Hafta sonuna doğru gelecek güncelleme ile oyunda yüzde 50 indirim ve yeni bir dünya sunulacak.

Nintendo’nun doğrudan geliştirdiği ilk oyun olma özelliğine sahip Super Mario Run uzun süredir yayında ve firmaya iyi gelirler kazandırdı. Ne var ki oyunun tek dünyasının ücretsiz olması ve tüm dünyalar için 35TL talep edilmesi kullanıcı kitlesini sınırlamıştı. Nintendo bu kuralı biraz yumuşattı.

İndirim var

Hafta sonuna doğru yapılacak güncellemede oyunun yüzde 50 indirim alacağı açıklandı. 29 Eylül itibariyle başlayacak olan indirim 12 Ekim tarihine kadar sürecek. Yani kısıtlı bir süre ve oyuna indirim bekleyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir fırsat.

Büyük indirimin yanı sıra World Star adında yeni bir dünya daha oyuna ekleniyor. Böylece yarı fiyatına 7 dünya sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda Daisy de oynanabilir karakter olarak oyuna katılıyor. Yeni Remix 10 modunda art arda 10 farklı bölümde koşmanız gerekiyor. Her girişte sürekli değiştiği için aynı heyecanı devam ettirecektir.

Son olarak güncellemede kendi müziğinizi arka plan olarak belirleme imkanı da sunulmuş. Böylece Super Mario Run yeniden doğdu diyebiliriz. Tabii daha önce 35TL veren kullanıcılara bir hediye olacak mı bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim