Anlık Bildirim

Super Mario Run oyunu Android koşusuna başladı

Android kullanıcılarının merakla beklediği Super Mario Run nihayet indirmeye sunuldu. Oyunda yine sadece 3 bölüm açık ve kalanları satın almak için 10$ ödemeniz gerekiyor.

Nintendo’nun iOS tarafındaki en popüler oyunu Super Mario Run nihayet Android kullanıcıları ile buluştu. Dün akşam saatlerine kadar oyun tüm ülkelerin mağazalarında yerini almış oldu.

İlgi büyük

Nintendo’nun doğrudan geliştirdiği ilk oyun olma özelliğine sahip olan Super Mario Run hatırlanacağı üzere geçen yıl ki Apple etkinliğinde iOS için duyurulmuştu. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra oyun Android tarafına da geldi. Oyun ilk ayında 130 milyon kez indirilmiş ve 15 milyon dolar gelir getirmişti.

Android sürümünde belirgin bir fark mevcut değil. Yine sadece 3 bölüm açık ve kalanları satın almak için 10$ ödemeniz gerekiyor. Sadece Mario’yu göreyim diyorsanız 3 bölüm size yetebilir zira bir de dünya çapında oyuncularla kapıştığınız yarışmalar yer alıyor.

Oyunda kazandığınız para birimleriyle kendi üssünüzü kurabiliyor ve zaman zaman binalardan bilet kazanabiliyorsunuz. Bu biletler yarışmalarda size gerekiyor. Mario otomatik olarak koştuğu ve minik zıplamalar yaptığı için size daha çok paraları toplamak kalıyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4630 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, super mario run android ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim