Anlık Bildirim

Tekken efsanesi mobilde

Dövüş oyunundan hoşlanan kullanıcılar için Tekken efsanesi mobile geldi. 20 farklı Tekken karakteri ve yüzlerce bölüm mobil oyunda sizleri bekliyor. Mutlaka deneyin.

Dünyanın en popüler dövüş oyunları arasında yer alan Tekken, aynı heyecanı mobilde de yaşatmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde erişime açılan Tekken mobil oyununa ilgi büyük.

Tekken mobil oyunu neler sunuyor?

Atmosferi aynen yansıtan Tekken mobil oyunu güçlü donanıma sahip cihazlarda daha kaliteli efektler sergiliyor. Düşük donanımda zaman zaman takılmalar ve kötü grafikler söz konusu olabilir. Ayrıca yükleme ekranları da buna bağlı olarak uzun sürüyor.

Paul, Kazuya, Xiaoyu, Law, Panda, Nina gibi efsane karakterler mobil oyunda da karşımıza çıkıyor. Karakterlerin vuruşları ekranın sağ kısmına dokunma veya sürükleme ile gerçekleşiyor. Sağ alt kısımda karakterin kendisine özgü yetenekleri var ve belirli sürelerde bu yetenekleri kullanabiliyorsunuz.

Kazuya olarak başladığınız oyunda dövüşler kazandıkça yeni dövüşçüler listenize ekleniyor. Yine kazandıkça dövüşçülerinizin seviyesi yükseliyor ve her seviyede tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Bunları karakteri geliştirmek için harcıyorsunuz. Ayrıca para ve elmas ile de karakterinizi güçlendirebiliyorsunuz.

Hikâye modunda serinin tüm karakterleri ile sırayla dövüşüyorsunuz ve bunları listenize ekleme şansınız oluyor. PvP modunda en iyi karakteriniz ile diğer oyuncuların karşısına çıkıyorsunuz. Etkinlik modunda ise belirli zamanlarda açılan turnuvalarda sürpriz dövüşçüler kazanmanız mümkün. Karakterlerin sağlığı azaldığında bunu tamamlamanız gerekiyor. Veya dövüşçü değişerek para kazanmanın yollarına da bakabilirsiniz. Serinin hayranlarını tatmin edecek oyun ücretsiz.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9620 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, tekken ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim