Anlık Bildirim

Türk geliştiricilerden kaykay oyunu denemesi

İki üniversite öğrencisinin 10 aylık bir çalışması sonrasında ortaya çıkan kaykay oyunu Skate & Strike, beklentileri karşılayan grafikleri ile eğlenceli saatler sunmayı vadediyor.

Mobil platformlarda her geçen gün daha fazla yerli geliştirici görmeye başladık. Farklı yapımlarla kullanıcı ilgisi çekmeye çalışan geliştiricilerimizin elinden çıkan son yapım bir kaykay oyunu oldu. Skate & Strike adındaki oyun uzun emeklerin ardından ortaya çıkmış.

İki üniversite öğrencisinin 10 aylık bir çalışması sonrasında ortaya çıkan Skate & Strike, bir kaykay yarışı oyunu. Farklı iklim ve bölgelerde zorlu parkurları tamamlamaya çalıştığınız oyunda, botlarla yarış yaptığınız bölümler de bulunuyor. Heyecanı arttırmak için botları çeşitli silah ve yeteneklerle yok edebiliyorsunuz.

Oyuna alışabilmek için eğitim aşamaları oldukça faydalı. Yukarıdan aşağı doğru kayarak hızınızı arttırıyor daha sonra yukarı doğru çıkarak zıplamalarınızı gerçekleştiriyorsunuz. Kontroller ekranda sağa sola sürükleyerek yapılıyor. Parkurları tamamladıkça puanlar kazanıyor, bu puanlarla kaykay ve silahlarınızı geliştirebiliyorsunuz. Beklentileri karşılayan grafiklere sahip olan oyun ücretsiz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4701 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, skate & strike ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim