Anlık Bildirim

Ubisoft yeni Assassin's Creed mobil oyununu duyurdu

Mobil cihazlara Assassin’s Creed: Rebellion isimli yeni bir oyun geliyor. Ubisoft, 15. yüzyıl İspanya'sında geçen oyunda 40'tan fazla suikastçinin yer alacağını söylüyor.
Ubisoft, mobil cihazlar için yeni bir Assassin's Creed oyunu olan Rebellion'ı duyurdu. Ücretsiz oynanabilecek,  strateji-rol yapma oyunu "yakında" iOS ve Android cihazlara gelecek. Konsollar ve PC'ler için piyasaya sürülmüş gizlilik tabanlı bir aksiyon oyunu olan Assassin’s Creed serisinin bugüne kadar 100 milyon adet satmayı başardığını belirtelim.
Oyunun mobil sürümü şirkete büyük paralar kazandırabilir. Zira konsol ve PC sürümleri ile tanınan bir başka oyun olan Fallout'un 100 milyonda fazla oyuncuya sahip Fallout Shelter isimli mobil oyunuyla zengin olduğuna şahit olmuştuk. Assassin’s Creed: Rebellion oyununun Fallout Shelter'e oldukça benzemesi bu kıyaslamayı mümkün kılıyor. Çünkü oyuncular Shelter'da oluşturdukları sığınaklara benzer şekilde kendi gizlenme yerlerini tasarlıyorlar.
Ubisoft, 15. yüzyıl İspanya'sında geçecek oyunda Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia ve Machiavelli gibi seriden kopup gelen 40'tan fazla suikastçinin yer alacağını söylüyor. Assassin's Creed için bu yıl oldukça önemli bir yıl olacak. 2016 yılını boş geçen seri bu Ekim ayında Assassin's Creed: Origins ile geri dönüyor. Ama bu mobil oyun hit olursa şirket için büyük bir para makinesine dönüşebilir.
Mobil cihazlarda başka Assassin’s Creed uygulamaları da görmüştük. Ancak aksiyon temelli Assassin's Creed: Identity veya 2013'teki Assassin's Creed: Pirates çıtayı istenilen seviyeye yükseltememişlerdi. Yeni ve başarılı bir mobil oyun özellikle de dışarıdan hisse alarak en büyük hissedar olmaya çalışan Vivendi tarafından devir alınma riski olan Ubisoft'a destek verebilir. Oyunun teaser fragmanını aşağı bölümdeki video aracılığıyla izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim