Anlık Bildirim

Yerli yapım Deliçeri iddialı geliyor

Deli Birliği’nden ayrılarak Yeniçeri Ocağı’na geçen Deliçeri adındaki karakteri oynadığımız oyun, ulusal kanallara konu oldu ve yakın zamanda animasyon filmi de geliyor.

Imagine Codes tarafından geliştirilen Deliçeri adındaki platform oyunu büyük ilgi görürken, tüm telif haklarını elinde bulunduran ekip bir uzun metrajlı animasyon filmi ve çizgi dizi için de kolları sıvamış durumda.

Sonsuz koşu tarzında geliştirilen oyun, Deli Birliği’nden ayrılarak Yeniçeri Ocağı’na geçen ve namı Deliçeri olarak tüm orduya yayılan yiğit bir cengaveri konu ediniyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun görkemli günlerini yaşadığı bir dönemde geçen oyunda Deliçeri sevdiği kızın peşinden mücadelelere atılıyor.

Zıplayarak engelleri aştığınız oyunda düşmanlara tokat atarak yıkmaya çalışıyorsunuz. Tokat barı dolduğunda ise en büyük hasarı veren Osmanlı tokadı ortaya çıkıyor. Topladığınız sikkelerle iman gücü gibi çeşitli güçlendirmeler alıyor ve zor durumlarda kullanıyorsunuz. Oyunda Osmanlı Haritası ve onlarca bölüm mevcut.

Oldukça eğlenceli bir tasarıma sahip olan Deliçeri için uzun metrajlı animasyon filmi ve çizgi dizi de gündemde. Imagine Codes yakın zamanda görüşmeleri sonuçlandırmayı umut ediyor.

Deliçeri: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9876 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, deliçeri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim