Anlık Bildirim

Zlatan Legends ile efsaneyi yaşayın

Zlatan İbrahimovic hayranıysanız Zlatan Legends oyununu mutlaka deneyin. Sonsuz koşu tarzındaki oyun Zlatan’ın evreni kurtarma mücadelesine sizi de ortak ediyor.

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Zlatan İbrahimovic, mobil dünyada da mücadele ediyor. Zlatan Legends kendi türünde bir ilk olma özelliğine sahip bir sonsuz koşu oyunu.

Mobilde de efsane

Bir futbolcuyu ilk kez bu kadar öne çıkaran Zlatan Legends oyununda ünlü oyuncunun egosunun yansımalarını aynen görebiliyoruz. Evrenin kahramanı durumunda olan Zlatan, evrenler arası bir turnuvaya çağrılıyor. Ne var ki diğer evrenlerden gelenler de Zlatan çünkü tüm evrenlerde Zlatan hep kahraman.

Böyle bir animasyon girişinin ardından sonsuz koşu tarzındaki oyuna başlıyorsunuz. Çek ve bırak şeklinde ilerleyen oyunda Zlatan sürekli topa vurarak ilerlemesini sağlıyor. Amaç kırmızı duvarlara çarptırmadan topu en fazla mesafeye sürmek ve arkadan gelen lavlara yakalanmamak.

Sarı duvarlar topun sekmesini sağlıyor. Bu bakımdan oyuncular sürekli çek bırak yaparak topun yönünü değiştirmeye çalışıyor. Bu esnada altınları toplamayı da ihmal etmiyor. Kolay başlayan oyun ilerledikçe sıkı refleksler gerektiren zorluklar geliyor.

Ayrıca Zlatan’ın farklı yeteneklerini güçlendiren ekip arkadaşları mevcut. Bunlar elmaslarınızı kullanarak süper şut, koruma kalkanı gibi yetenekleri daha da güçlü hale getiriyor. Diğer oyuncularla skor yarışı da yapabiliyorsunuz. Zlatan sevenler için eğlenceli zamanlar sunan oyun sonsuz koşu türünü sevenlere de hitap ediyor.

Zlatan Legends: Google Play II App Store





Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim