Anlık Bildirim

Arcade shooter oyunu Arkfront, iOS cihazlar için yayınlandı

FTL: Faster Than Light isimli oyundan ilham alınarak yaratılan arcade shooter oyunu Arkfront, App Store üzerinden iOS cihazlar için yayınlandı.

Arcade shooter oyunu Arkfront, iOS cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Intensity Faucet Games'in yaptığı FTL: Faster Than Light isimli oyundan esinlenen arcade shoote royunu Arkfront, iOS cihazlar için çıktı.

Faster Than Light'tan ilham alınarak yapılan oyunda 15'ten fazla farklı düşman ve 80'den fazla bölüm bulunuyor. Ayrıca oyunda geçirmek istediğiniz süreye göre farklı oyun modlarına erişim sağlayabileceksiniz. Maceranıza başlamadan önce ekipmanlarınız özelleştirip rotanızı çizip uzaya öyle çıkacaksınız. 

Oyundaki rahat, hızlı ve akıcı kontroller sayesinde yeri geldiğinde aksiyon dolu bir oynanış da sizi bekliyor olacak. Her bölüm sonunda bir galaktik harita göreceksiniz ve yol boyunca rastgele şekilde karşınıza sürprizler çıkabilecek.

oyun şu anda App Store üzerinde 27,99 TL. Oyunu cihazınıza yükleyebilmek için 188 MB boş yere ihtiyacınız var. Ayrıca iOS 9.0 veya üzeri bir sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor. 

Arkfront Arkfront Arkfront Arkfront Games $3.99 233,2 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim