Anlık Bildirim

Gordon Ramsay tarifleri bu oyunda

Ünlü şef Gordon Ramsay yeni oyununda özel tariflerini sizler için hazırladı. Bölümleri en yüksek skorla bitirerek topladığınız yıldızlarla bu tariflerin kilidini açabilirsiniz.

Gordon Ramsay tarifleri bu oyunda Tam Boyutta Gör

Masterchef programlarının vazgeçilmez ismi ve Michelin yıldızlı ünlü restoranların sahibi Gordon Ramsey tecrübesini mobil dünyaya aktarıyor. Oyun oynayarak Ramsey’in özel tariflerine erişebilirsiniz.

Gordon Ramsay: Chef Blast neler sunuyor?

Gordon Ramsay: Chef Blast oyunu renk eşleştirme temasına dayanıyor. Aynı renklere dokunarak patlattığınız oyunda rengin sayısı ne kadar fazlaysa o kadar iyi güçlendirmeler alabiliyorsunuz.

Gordon Ramsay oyunda size yol gösterirken topladığınız yıldızlara karşılık özel tariflerinin kilidini açıyor. İki haftada yeni bölüm eklenen oyunda skorunuzu geliştirerek Culinary Genius ünvanı için yarışıyorsunuz.

Oyun eğlenceli ve kolay bir akışa sahip. Yüzlerce bölümde stratejiler geliştirerek farklı görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Gordon Ramsay: Chef Blast iki platform için de ücretsiz sunuluyor.

 

Gordon Ramsay: Chef Blast Gordon Ramsay: Chef Blast Gordon Ramsay: Chef Blast Gordon Ramsay: Chef Blast Outplay Entertainment Ltd Çevrimdışı Ücretsiz

 

Gordon Ramsay: Chef Blast Gordon Ramsay: Chef Blast Gordon Ramsay: Chef Blast Gordon Ramsay: Chef Blast Games Ücretsiz 248 MB

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim