Anlık Bildirim

League of Legends: Wild Rift, 2020 yılında konsollar ile mobil platformlara geliyor

League of Legends’ın mobil ve konsol sürümü nihayet geliştirici Riot Games tarafından duyuruldu. Tamamen baştan tasarlanan oyun, ilk olarak 2020 yılında Çin'de yayınlanacak.

League of Legends: Wild Rift, 2020 yılında konsollar ile mobil platformlara geliyor

Milyonları kendine bağlayan MOBA, League of Legends’ın (LoL) bir süredir gündemde olan mobil ve konsol sürümü ile ilgili söylentiler nihayet resmi ağızdan doğrulandı. Oyunun geliştiricisi Riot Games yapmış olduğu açıklamada League of Legends: Wild Rift’in uzun bir süredir geliştirilme sürecinde olduğunu ifade etti.

Şirkete göre yeni oyunun resmi olarak duyurulmasındaki yaşanan gecikmenin nedeni Wild Rift’in sıfırdan tasarlanarak geliştiriliyor olmasından kaynaklanıyor. Bir PC portu olmayacağı garantisi verilen oyun, ilgili platformlarda en akıcı ve rahat oynanabilecek şekilde tasarlanıyor.

Wild Rift, yayınlanacağı platformlar göz önünde bulundurularak daha hızlı maçlar vadediyor. Mobil platformlar ve konsollara uygun kontrol şemalarıyla gelecek oyun, içerik olarak hem alışıldık hem de yeni tecrübeler yaşanmasına olanak verecek.  LoL’un en büyük haritası olan Summoner's Rift’te 5’e 5 maçlar yapabileceğimizi belirten Riot Games, LoL kadrosunda var olan 40 şampiyonun da mobil sürümde yer alacağını ancak ileride yeni karakterlerin de oyuna ekleneceğini ifade etmiş.

League of Legends: Wild Rift, 2020 yılında konsollar ile mobil platformlara geliyor Tam Boyutta Gör

Oyunun alfa ve beta sürümlerinin önümüzdeki aylarda Çin’de yayınlanacağı söyleniyor. Şirket, Wild Rift’in dünyanın geri kalan bölgelerine ise 2020 sonunda ise yayınlanacağını belirtmiş. Yapılan açıklamada ücretsiz olarak indirilebilecek oyundaki tüm şampiyonları, tek bir kuruş ödeme yapmadan oynanabilir hale getirebileceğimizin altı çizilmiş.

Oyuna buradan  ön kayıt yaptırabilir ve duyuru videosuna da aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7807 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
league of legends, league of legends:Wild Rift ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim