Anlık Bildirim

Zynga Türkiye ilk mobil oyununu yayınladı

2017 yılında Buğra Koç yönetiminde kurulan Zynga Türkiye bölümü ilk oyununu yayınladı. Bluff Plus adındaki oyun birbirinize blöf atma ve blöf bozma mantığında ilerliyor.

Zynga Türkiye ilk mobil oyununu yayınladı Tam Boyutta Gör

Zynga’nın Peak Games ekibini 1.8 milyar dolara satın alması çok konuşulmuştu ancak firmanın ülkemize olan ilgisi eskiye dayanıyor. Peak Games’in bir bölümünü 2017 yılında satın alan Zynga, Türkiye bölümünü faaliyete geçirmişti. Türkiye bölümü şimdi ilk oyununu indirmeye sundu.

Bluff Plus neler sunuyor?

Buğra Koç yönetimindeki Zynga Türkiye ekibinin ilk oyunu olacak Bluff Plus daha çok poker türündeki blöf mantığına dayanıyor. Karşılıklı olarak blöf çekerek ve blöfü bozmaya çalışarak elinizdeki kartları azaltıyorsunuz. Oyuncuların tecrübesine göre maçlar uzun sürebiliyor.

Oyunun ikinci ayağı ise yönetim türünde. Kendi adalarınızı malzemeler satın alarak geliştiriyorsunuz, başka bir kullanıcının adasına saldırıyorsunuz veya ekip halinde saldırılar yapıyorsunuz. Aldığınız puanlarla tabloda yükseliyorsunuz.

Bluff Plus pokeri bilmeyenler için başlangıçta karmaşık ancak yavaş yavaş tekniği öğreniyorsunuz. Açılan kartları hafızanızda tutarsanız blöf atmak veya blöfü bozmak açısından avantaj elde edebilirsiniz.

https://apps.apple.com/app/id1521665082

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.bluffplus

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim