Anlık Bildirim

Amazon, Android cihazlar için geliştirdiği internet tarayıcısını kullanıma sundu

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden Amazon, Android cihazlar için bir internet tarayıcısı tasarladı. Hızlı ve güvenli olduğu belirtilen tarayıcı artık Google Play'den indirilebiliyor.
E-ticaret devi Amazon, Android cihazlarda kullanılmak üzere "Internet" adını verdiği bir internet tarayıcısı tasarladı. Google Play'den indirilebilen uygulama az yer kaplıyor ve minimum veri kullanacak şekilde optimize edilmiş. Mart ayından bu yana Google Play'de yer aldığı belirtilen uygulamanın resmi olarak ne zaman tanıtılacağı ise henüz belli değil.

Az yer kaplıyor ve veri iletişimini optimize ediyor

Şu anda yalnız Hindistan'da indirilebilen internet tarayıcısı Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor. Internet adındaki uygulama, tarayıcı geçmişini kaydetmeyen özel bir sekmeye sahip ve kullanıcıların özelleştirebildiği bir ana sayfa sunuyor. Amazon'un Internet uygulaması yüksek performansıyla, dev şirketlerin Facebook Lite, Youtube Go ve Gmail Go gibin hafif sürümlerini andırıyor.
Diğer internet tarayıcıların yaptığı tüm temel işlevlere sahip olan Internet, daha az yer kaplarken, veri transferini de optimize ederek en az seviyeye indirebiliyor. Uygulamanın Hindistan'dan sonra başta ülkemiz de olmak üzere tüm dünyada kullanıma sunulacağı da gelen haberler arasında. Uygulamanın Google Play sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim