Anlık Bildirim

Android için Snapseed'e önemli destek

Google'ın satın alarak çok daha güçlü hale getirdiği gelişmiş fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed, Android tarafında önemli bir adım ile RAW açma / düzenleme desteği kazandı.
 
Android için Snapseed'e önemli destek
Google tarafından geçtiğimiz dönemde Nik Software'den satın alınan fotoğraf uygulaması Snapseed, Android tarafında çok önemli bir destek kazandı.
Android yanında iOS sürümü de bulunan Snapseed, mobil dünyanın en güçlü fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor. Modern arayüzü ile birçok profesyonel fotoğrafçının tercih ettiği bir çözüm olan uygulama, kısa süre içerisinide herkese gelecek 2.1 sürümüyle ise "RAW" fotoğraf desteği kazanıyor.
RAW (Fotoğraf makineleri ya da telefonlar ile yapılmış RAW çekimler) desteği ile fotoğraflar standart JPEG'lere oranla çok daha detaylı şekilde düzenlenebiliyor ve hem gölge hem de parlak alanlardan çok daha fazla veri çıkartabiliyor. Bu destek özellikle yeni nesil Android telefonlar için büyük bir önem taşıyor çünkü cihazlar artık oldukça yüksek kaliteli fotoğraflar çekebiliyor.
Snapseed'in ücretsiz sürümlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim