Anlık Bildirim

Android ve iOS için Adblock tarayıcı yayınlandı

Android ve iOS için Adblock tarayıcı yayınlandı
 
İnternet sitelerinde yer alan reklamları ya da diğer açılabilir içerikleri görmek istemeyen kullanıcıların tercih ettiği en popüler eklentilerden Adblock Plus ya da kısa adıyla ABP, tarayıcı halinde Android ve iOS için resmi olarak kullanıma sunuldu.
Uzun zamandır Android platformlu için beta süreci devam eden Adblock Tarayıcı, Android ve iOS için yayınlanan tam sürümüyle genel olarak internet sitelerinde yer alan reklamları engelliyor ve böylece birçok avantaj getiriyor. Bu avantajların başında harcanan veri miktarı yer alıyor. Uygulama açıldığı zaman engellenen reklamlar sayesinde %50'ye varan veri tasarrufu sağlanabiliyor.
Cihazlara reklamlar üzerinden bulaşan zararlı içerikleri kaldırarak güvenlik de sağlayan tarayıcı, yine reklamlar olmadığı için cihazın genel batarya süresini %20 oranında arttırabiliyor. Adblock Tarayıcı ayrıca sosyal medya simgelerini ortadan kaldırma gibi ufak ancak önemli bir özelliği de kullanıcılarına sunuyor.
Her iki platformda da ücretsiz olan Adblock Tarayıcı, Android için buradan, iOS içinse buradan elde edilebiliyor. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3714 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve
2 etiket daha adblock Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim