Anlık Bildirim

Anket: 2017 yılının en iyi mobil uygulamaları

DonanımHaber yılın enlerini sizlerin oylarıyla belirlemeye devam ediyor. Şimdi sıra yılın en iyi mobil uygulamasını belirlemekte. Siz de bu karara ortak olmak isterseniz anketimize katılabilirsiniz.
2017 yılında heyecan verici bir çok mobil oyun ve uygulama mobil içerik mağazalarına adım attı. Uygulama haber sayfalarında tüm detaylarını sizlere aktardığımız yeni uygulamalardan en iyilerini DonanımHaber editörleri olarak seçmeye çalıştık. Not: Listemizi hazırlarken uygulamaların özellikle bu yıl içerisinde çıkış yapmış olmasını ve popülerliğini baz aldığımızı hatırlatmak isteriz.
Yazımızın devamında yer alan ankette oy kullanarak sizin için en iyisi olduğunu düşündüğünüz mobil uygulamaya karar verebilirsiniz. Sizin seçiminiz olan uygulama listede yoksa yorumlarınızda belirterek listeye girmesini sağlamanız mümkün. Şimdi gelin oylarınızla yılın en iyi uygulamasına siz karar verin. 

Sarahah

Anonim mesaj gönderip almanıza olanak sağlayan bir sosyal ağ uygulaması olan Sarahah, çıktığı günden bu yana birçok ülkede mobil içerik mağazaları içerisinde ismini zirveye yazdırmayı başardı. Sosyal medya uygulaması olan Sarahah'ı diler web üzerinden dilerseniz de uygulamayı cihazınıza indirerek kullanabilirsiniz.

Direct from Instagram 

Instagram'ın çiçeği burnunda bağımsız mesajlaşma uygulaması Direct from Instagram ile arkadaşlarınıza özel yüz filtreleri ve videolar gönderebilirsiniz. Instagram'daki tüm arkadaşlarınız uygulamaya anında eklenirken onlarla birlikte keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Human Anatomy Atlas 2018

Anket: 2017 yılının en iyi mobil uygulamaları
 
Artırılmış gerçeklik (AR) uygulaması Human Anatomy Atlas 2018 ( İnsan Anatomisi Atlası) uygulamasıyla insan vücudunu genişletilmiş bir gerçeklik içinde keşfedebilir, organların detaylarını inceleme fırsatı bulabilir ve anatomiyi çok kolay ve görsel bir şekilde kavrayabilirsiniz.

CamScanner

Bir nevi mobil tarayıcı olarak nitelendirebileceğimiz CamScanner uygulamasıyla dokümanlarınızı cihazınızın kamerası aracılığıyla taratarak PDF formatına dönüştürüp paylaşımda bulunabilirsiniz.
2017 yılının en iyi mobil uygulamalarını seçiyoruz Oy Ver 961 kişi oy verdi. Sonuçları Göster
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5681 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, dh ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim