Anlık Bildirim

App Store'da haftanın ücretsiz uygulaması: Colorcube

App Store'da haftanın ücretsiz oyunu olarak Colorcube adındaki bulmaca oyunu seçildi. Colorcube oynaması basit ancak çözmesi zor bir oyun. Colorcube indirimden önce 3,49 TL'ye satılıyordu.

App Store'da haftanın ücretsiz uygulaması: Colorcube Tam Boyutta Gör

Apple her hafta bir uygulamayı ücretsiz sunmaya devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu olarak Colorcube seçildi. Fırsat önümüzdeki perşembe gecesine kadar devam edecek. Sonrasında uygulama 3,49 TL'ye satılacak.

Colorcube'u özetlemek gerekirse oyun minimalist bir bulmaca oyunu. Elimizdeki parçalanmış şekilleri kullanarak bizden istenen bütünü oluşturmaya çalışıyoruz. Oynanış oldukça basit. Bize sunulan parçaları seçip döndürerek ve diğer şekillerle renk örtüşmeleri yaparak istenen görseli oluşturuyoruz. Tek elle ve kısa parmak hareketleriyle rahatlıkla oynanabiliyor. Bu sayede metroda, otobüse veya kısa molalarda oynamak için ideal bir oyun.

Oyunun müzikleri adeta bir film müziği gibi özenle hazırlanmış. Oynanışa olumlu etki ediyor. Oyunda toplamda 250'den fazla bölüm tasarımı bulunuyor. Bu sayede uzun süreli oyun deneyimi vadediyor. Colorcube'u oynamanızı tavsiye ediyoruz.


Türkçe dil desteği de bulunan Colorcube'u iOS cihazlarınıza buradan indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim