Anlık Bildirim

Be My Eyes ile görme engellilere yardımcı olun

Mobil cihazınızda boş vaktiniz oluyorsa ve bu vakti insanlık için bir şeyler yaparak geçirmek istiyorsanız Be My Eyes sizi faydalı bir ekosistemin içerisine davet ediyor.

Sayısı milyarlarla ifade edilen mobil cihaz kullanıcıları artık devasa bir ağ haline geldi. Bu ağa sadece gelir açısından bakarak yatırım yapanlar olduğu gibi insanlığın faydasına kullanmak isteyenler de çıkıyor. Be My Eyes bunlardan birisi.

Yardım ekosistemi

Be My Eyes, görme engelli olan kullanıcıların mobil cihazları üzerinden anlık yardım alabilmelerini amaçlıyor. Bunu da ekosisteme dahil olan diğer kullanıcılar üzerinden gerçekleştiriyor.

Uygulama görme engelli ve standart kullanıcı şeklinde katılımcıları ayırıyor. Görme engelli kullanıcı bir talebi olduğunda sistem standart kullanıcıları taramaya başlıyor ve onay aldığı kullanıcıya video araması başlatıyor.

Görme engelli kullanıcı talep ettiği konuyu cihazının kamerasını kullanarak açıklarken standart kullanıcı da sesli olarak talebi cevaplamaya çalışıyor. Çağrılar genelde 60 saniye içerisinde cevaplanıyor. Doğru kullanıldığı takdirde önemli bir eksikliği giderebilecek olan Be My Eyes ücretsiz.

Be My Eyes: Google Play II App Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim