Anlık Bildirim

Chrome’un Android uygulamasına çevrim dışı içerik görüntüleme özelliği geldi

Android uygulaması güncellenen Google Chrome’da artık internet bağlantınız olmasa dahi istediğiniz web sitesini, videoyu ve diğer içerikleri çevrim dışı görüntüleyebileceksiniz.
Kısa süre önce masaüstü için 55. sürümünü indirmeye sunan Google Chrome, Flash’a ‘elveda’ diyerek HTML5'e geçiş yapmıştı. Aradan geçen birkaç günün ardından internet tarayıcısının bu kez Android uygulaması güncellendi. Hata iyileştirmelerinin yanı sıra önemli performans artışı gösteren Chrome’un en önemli yeniliği ise çevrim dışı içerik görüntüleme oldu.
Açıklamaya göre bir süredir test edilen özellikle birlikte artık web sayfalarını, videoları, fotoğrafları ve ses dosyalarını tek tıkla indirerek istediğiniz zaman internet bağlantınız olmasa da görüntüleyebileceksiniz. Geliştirilen indirme fonksiyonunu kullanabilmek için sadece adres satırının yanında yer alan indirme simgesine tıklamanız yeterli.
Uygulama aracılığıyla indirilen tüm içerikler türlerine göre -fotoğraf, video gibi- kategoriler altında listelenecek ve dosya boyutları yine bu ekranda yer alacak. Diğer taraftan metin alanlarında yanlış yazılan kelimeleri de vurgulamaya başlayan Google Chrome’un Android uygulamasında aynı masaüstündeki gibi gelişmiş arama yapabilmek de mümkün hale geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3431 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chrome, google chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim