Anlık Bildirim

DH mobil uygulamasının yeni özelliklerini herkesten önce test edin

DonanımHaber’in DH mobil uygulama test grubuna katılarak Android ve iOS uygulamamıza eklenecek tüm özellikleri herkesten önce deneyebilir ve "Beta Tester" rütbesine sahip olabilirsiniz.

DH mobil uygulamasının yeni özelliklerini herkesten önce test edin Tam Boyutta Gör

DonanımHaber'in forum ve teknoloji haberlerini gelişmiş özelliklerle akıllı telefonunuzdan takip edebileceğiniz DH uygulaması Google Play ve App Store’da yayınlandı. Kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından indirilen DH uygulaması, her geçen gün geliştirilerek hatalarından arındırılıyor.

DH uygulamasının daha sorunsuz, hızlı ve güvenli bir yapıya bürünmesi için bize yardımcı olabilirsiniz. DH mobil uygulaması test grubuna katılarak yeni özellikleri herkesten önce deneyebilir ve uygulamanın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

DH mobil uygulama test grubuna kayıt olan kullanıcılar, yeni özellikleri herkesten önce deneyebileceği gibi bir de forumda rütbeye sahip olacak. Test grubundaki üyelerin tüm mesajlarınızda “Beta Tester” ibaresi yer alacak.

Android işletim sistemine sahip akıllı cihaz sahipleri Play Store'da DH uygulama sayfasının en altında bulunan "Betaya katılmak istiyorum" butonu ile doğrudan test grubuna katılabilir.

Aşağıdaki formu doldurarak test grubuna katılabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3323 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, donanımhaber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim