Anlık Bildirim

Dropbox ilk halka arzında rekora imza attı

Bulut depolama şirketi Dropbox, Inc. ilk halka arzını rekorla gerçekleştirdi. Geçtiğimiz cuma günkü ilk işlem gününde %36 artış gösteren Dropbox hisseleri 28.42 dolardan işlem gördü.
Dünyanın en büyük bulut depolama şirketi Dropbox, Inc. ilk halka arzını (IPO) gerçekleştirdi. Dev şirket geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirdiği halka arzının ilk gününde, Mart 2017'de halka açılan Snapchat'ten sonra yeni bir rekora imza attı.

Dropbox, Inc. ilk halka arzında rekor kırdı

Nasdaq borsasında 21 dolardan halka arz edilen hisseler günü %35'lik artış göstererek 29 dolardan kapattı. İlerleyen saatlerde ise 31,60 dolara kadar yükselen hisseler, %50'den fazla prim yaparak Dropbox'un piyasa değerini 12 milyar dolara çıkardı. Dropbox'un dünya çapında 11 milyon kullanıcısı var ve bu kullanıcıların sadece %30'unun şirket hesabı olduğu açıklanmıştı.
Şu an istikrarlı bir büyüme gösteren Dropbox, Inc. şirketinin, eğer sunduğu hizmetleri çeşitlendirip kullanıcıları için vazgeçilmez olmayı hedeflemezse, sektördeki büyük oyunculara karşı oldukça zorlanabileceği belirtiliyor. Haberi yazdığımız sıralarda ise Dropbox'un hisselerinin 28,48 dolardan işlem gördüğünü de söylemeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim