Anlık Bildirim

Efsanevi medya oynatıcısı Winamp'ın mobil uygulaması geliyor

Bir zamanlar, neredeyse tüm bilgisayarların vazgeçilmez mp3 çaları olan Winamp geri dönüyor. Radionomy CEO'su Alexandre Saboundjian, Winamp'ın mobil uygulamaları üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
Her eve bilgisayarın yeni yeni girdiği dönemlere dek uzanan bir geçmişe sahip olan Winamp, neredeyse hepimizin bilgisayarında demirbaş olarak yüklüydü. O zamanlar Nullsoft'un geliştirdiği Winamp teknolojiye ayak uyduramamış ve bizden uzaklaşmış olsa da programın yeni geliştirici şirketi olan Radionomy müjdeli haberi verdi.

Masaüstünde savaş bitti

TechCrunch'ın raporuna göre Winamp 2019 yılında büyük bir canlanma hareketiyle yenilenmiş olarak dönecek. Üstelik mobil platformlarda.  Radionomy CEO'su Alexander Saboundjian masaüstünde savaşın bittiğini belirterek, Winamp'ın iOS ve Android sürümlerinin olacağını açıkladı.
Saboundjian konuyla ilgili olarak: "Gelecek yıl, Winamp mirasıyla yaşayan değil, daha eksiksiz bir dinleme deneyimi ile tamamen yeni bir versiyon gelecek. İnsanlar her cihazda ulaşabilecekleri tek bir müzik deneyimi yaşamak istiyorlar. Winamp kullanıcıların bu isteklerine cevap verecek." ifadelerini kullandı. Winamp uygulamasının ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi verilmedi ancak 2019'un ilk aylarında piyasaya sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16718 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
winamp, radionomy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim