Anlık Bildirim

Facebook Lite Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı

Facebook'un daha düşük sistem gereksinimlerine sahip ve daha az veri tüketen mobil uygulaması Facebook Lite, Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı. Detaylar haberimizde.
Facebook Lite Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı
 
Facebook 2 milyarı aşkın aktif kullanıcısı ile hala dünyanın en popüler platformlarından biri. Haliyle mobil uygulamalarına olan rağbet de bir hayli fazla. Örneğin Facebook'un mobil sürümü, yaklaşık beş yıl önce Play Store'da 1 milyar indirmeye ulaşarak, Google'a ait olmayan uygulamalar arasında bu rakama ulaşabilen ilk uygulama oldu. Onun ardından ilerleyerek bir sonraki sene Facebook Messenger da 1 milyar indirmeye ulaştı.
Facebook Lite da büyük bir başarıya imza atarak, 1 milyar indirme sayısını geride bırakan 3. Facebook uygulaması oldu.
Facebook'un daha düşük sistem gereksinimlerine sahip ve daha az veri tüketen mobil uygulaması Facebook Lite, giriş seviyesi cihazlarda da yüksek bir performans vaat ediyor ve yalnızca 1.28 MB'lık bir boyuta sahip. Orijinal Facebook uygulamasının 67 MB'lık bir boyuta sahip olduğu hesaba katıldığında bu rakam bir hayli minimal.
Uygulamayı Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim