Anlık Bildirim

Fizy Premium paketi ilk üç ay 3 TL

Turkcell'in dijital müzik platformu Fizy'nin yükses ses kalitesi ve çevrimdışı dinleme özelliği sunan Fizy premium paketi indirimde. Yıllık Premium aboneliği başlatanlara ilk üç ay 3 TL.

Fizy Premium paketi ilk üç ay 3 TL Tam Boyutta Gör
 

Turkcell'in Spotify benzeri dijital müzik platformu Fizy servisinin Premium paketi indirimde! Yıllık Fizy aboneliği alımlarında ilk üç ay, ayda 3 TL olarak ücretlendirilecek. Üç ayın sonrasında ise ayda 9.99 TL olarak devam edecek.

Fizy Premium paketi sayesinde yerli-yabancı şarkıları yüksek ses kalitesi ile dinleyebilir, radyo kanalı ve müzik videolarını takip edebilirsiniz. Premium paketi ile şarkıları indirebilir ve çevrimdışı dinleyebilirsiniz.

Turkcell'lilere Dinledikleri Şarkı Kadar İnternet Hediye

Fizy Premium paketi ile şarkı dinleyen Turkcell aboneleri internet paketi kazanıyor. Yıl sonuna kadar ayda 100 şarkı dinleyene 250MB, 250 şarkı dinleyene 500MB ve 500 şarkı dinleyen kullanıcılara da 1 GB internet paketi hediye edilecek.


Fizy dijital müzik platformu, tüm operatör aboneleri tarafından kullanılabiliyor. Fizy'yi webden sitesinden ve Android ile iOS'te bulunan mobil uygulamalardan kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5824 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fizy, fizy premium ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim