Anlık Bildirim

Fotoğraflarınızı tek tıkla sanat eserine dönüştürün

Sıra dışı filtreleriyle özellikle Instagram kullanıcılarının favorileri arasına giren bu mobil uygulama, çektiğiniz fotoğrafları adeta birer sanat eserine dönüştürmeyi başarıyor.
Günümüz sosyal medya kullanıcılarının en çok ilgi gösterdikleri mecraların başında şüphesiz Instagram geliyor. Durum böyle olunca güzel kareler çekebilmek için adeta birbirleriyle yarışan kullanıcılar çeşitli fotoğraf düzenleme yazılımlarına başvuruyorlar. Ancak farklı isimler altında benzer fonksiyonel özellikler sunan uygulamalar artık tam anlamıyla kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veremiyorlar.
Son günlerde hayli popüler hale gelen Prisma isimli mobil uygulama ise tam da bu noktada yardımınıza koşuyor. Bünyesindeki çeşitli sanat filtreleri ve fotoğraf efektleriyle sıradan fotoğrafları dahi muhteşem bir hale dönüştürmeyi başaran yazılım, akıllı algoritmasıyla görselleri tarıyor ve böylelikle mükemmel sonuçların çıkmasını sağlıyor. Üstelik düzenlediğiniz görselleri Instagram başta olmak üzere diğer sosyal ağlarda paylaşabilmeniz de mümkün.
Şimdilik iOS platformu için yayınlanan Prisma’nın yaklaşık bir ay içerisinde Android'e geleceği belirtiliyor. Uygulamayla düzenlenen fotoğrafların bazılarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15258 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama, fotoğraf uygulaması ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim